Parteneri

Pentru a vă oferi un spectacol complet, Orchestra Amadeo colaborează cu artiști valoroși din domeniul dansului și al folclorului autentic românesc, dar și cu D.J. și sunetiști profesioniști.

D.J. și Sonorizare

Muzica de calitate trebuie să fie produsă cu instrumente și echipamente de calitate. Orchestra Amadeo asigură echipamente de înaltă fidelitate, optimizate pentru toate tipurile de evenimente. Pachetul de sonorizare presupune prezența unui inginer de sunet sau a unui D.J., care va fi responsabil de buna funcționare a aparaturii audio-video. Tarifele se stabilesc în funcție de durata evenimentului, marimea locației și puterea de amplificare.Dansuri si Muzica Greceasca

Muzica tradițională grecească este ideală pentru petreceri de orice fel. Veselă și inspirată de frumusețea Greciei, muzica tradițională grecească vă îmbie la dans și voie bună. Alături de muzica tradițională grecească, dansurile tradiționale grecești oferă un spectacol memorabil. Orchestra Amadeo colaborează cu artiști consacrați în domeniu. Muzica tradițională grecească și ansamblul de dansuri grecești sunt disponibile la cerere indiferent de pachetul muzical pe care îl alegeți.


Dansuri populare si moderne

Pentru a completa spectacolul muzical oferit de Orchestra Amadeo, am încheiat o colaborare cu un ansamblu de dansuri populare românești, dar și cu trupe de dans sportiv sau de societate. Așa cum v-am obișnuit, dansurile sunt executate de artiști profesioniști, care garantează un spectacol excepțional. Trupa de dansuri tradiționale este inclusă în pachetul muzical de nuntă Noblesse.
Cvartet Amadeo - Parteneri

Marci echipamente folosite:

Marci echipamente folosite Formatie Muzica Nunta

Un site realizat de Creative-Eye