Taraf Autentic Romanesc

Taraf Autentic Romanesc

Pachet Clasic (Orchestra Amadeo - taraf in formula completa si Amadeo Cvartet)Alegând Pachetul Clasic, veți beneficia de un spectacol muzical susținut de Amadeo Cvartet la primirea mitrilor si a invitatilor și un Taraf tradițional românesc – muzica de nunta Bucuresti- pentru evenimentul dumneavoastra .Programul muzical inclus în Pachetul Clasic este adaptat fiecărui moment al evenimentului și promite un spectacol de înaltă ținută artistică.

Orchestra de Nunta

Taraf Formatie Redusa - Orchestra Nunta

Pachet Ambient (Taraf formatie redusa)
Pachetul Ambient include muzică de nuntă pentru Bucuresti cântată de taraf în formație redusă. Taraful specializat pe muzica de nunta, este compus din instrumente tradiționale și va susține un program muzical adaptat celor mai importante momente ale evenimentului. Pachetul include și echipamentele de sonorizare necesare.


Cover Band

Cover Band

Pachet formatie de cover-uri
Alegând pachetul muzical cover band veti beneficia de un spectacol oferit de o formatie de cover (cover band) cu mare experienta atat pe scene cu nume din tara cat si internationala. Melodiile care alcatuiesc repertoriul bogat al Cover Band Amadeo sunt capodopere ale tuturor timpurilor. Pachetul include si echipamentul de sonorizare.


Formatie de nunta

Formatie de nunta

Pachet Basic

Alegând Pachetul Basic, veți beneficia de un spectacol muzical susținut de Orchestra Amadeo ( formație de nuntă). Programul muzical Basic include muzica de nunta din toate genurile și este adaptat fiecărui moment care va compune evenimentul dumneavoastră. La fel ca restul pachetelor propuse de noi, și acesta include echipamentele de sonorizare necesare.

Dansuri Traditionale

Taraf Traditional Romanesc, Dansuri Traditionale

Taraf Traditional Romanesc, Amadeo Cvartet si turpa de Dansuri traditionale

Pachetul Noblesse se adresează celor care își doresc un spectacol muzical însoțit de dansuri tradiționale sau de societate. Acesta include Amadeo Cvartet, Taraf tradițional românesc – MUZICA DE NUNTA BUCURESTI - și trupă de dansuri sportive sau ansamblu de dansuri tradiționale.


Cvartet Amadeo si DJ

Cvartet Amadeo si DJ

Amadeo Cvartet si DJ profesionist

Aceste pachete includ un spectacol muzical susținut de Amadeo Cvartet, un DJ profesionist și echipamentele de sonorizare necesare. D.J.-ul profesionist dispune de un repertoriu de peste 20.000 de melodii din toate genurile muzicale. Pachetul Amadeo Cvartet si DJ este disponibil în mai multe variante, în funcție de echipamentele de sonorizare și lumină pe care le doriți.


Muzica nunta Bucuresti

Este absolut firesc să vă doriți o nuntă de vis. Fiind momentul în care viața dumneavoastră ia o întorsătură nouă, evenimentul trebuie planificat și organizat în cele mai mici detalii pentru a rămâne o amintire frumoasă. Muzica de nuntă reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte de care viitorii miri trebuie să se ocupe îndeaproape. Muzica de nuntă trebuie să fie în concordanță cu decorul și spațiul în care se desfășoară evenimentul. De aceea, este absolut necesar să stabiliți din timp repertoriul care va însufleți atmosfera din seara nunții. Nu uitați să luați în calcul, pe lângă preferințele dumneavoastră în materie de muzică de nuntă, și preferințele invitaților dumneavoastră în funcție de vârsta, clasa socială, apartenența etnică, etc.

Muzica de nuntă la un eveniment de acest gen trebuie să aibă în programul sau momente unice, care să fie in concordanță cu așteptările invitaților. Muzica de nuntă trebuie potrivită cu diferitele momente ale petrecerii (dansul mirilor, servirea preparatelor culinare, tăierea tortului, etc.)

Orchestra de nuntă Amadeo vine în întâmpinarea dumneavoastră cu 6 pachete de muzică de nuntă care acoperă diferite nevoi. În funcție de pachetul pe care îl alegeți, Orchestra de nuntă Amadeo se poate împărți, putând conține de la 5 până la 10 artiști plus un D.J. Totodată, este foarte important să ţinem cont de instrumentele muzicale care dau culoare genului de muzică de nuntă pe care doriți să-l abordăm. De aceea, trebuie ales cu atenție numărul și tipul instrumentelor care vor compune Orchestra de nuntă, Amadeo. Este important să știți că un număr mai mare de artiști prezenți la nunta dumneavoastră, în componența Orchestrei Amadeo, sporește frumusețea armoniei muzicale și a imaginii evenimentului.

Muzica de Nunta

Muzica Populara interpretata de Taraf Autentic Romanesc

Muzica populară românească de nuntă nu poate să lipsească din repertoriul unei orchestre de nuntă, fiind o adevărată comoară a culturii românești. Muzica populară românească de nuntă întregește atmosfera de sărbătoare și aduce voioșie. Multe persoane confundă muzica populară de nuntă inspirată de folclorul autentic românesc cu alte genuri muzicale controversate. Din această cauză, Orchestra Amadeo și-a propus să popularizeze în cadrul evenimentelor la care participă muzica populară de nuntă interpretată de un taraf autentic românesc. În componența acestui taraf autentic românesc intră următoarele instrumente: țambal, contrabas, tobă, acordeon, saxofon, clarinet, vioară, nai, cimpoi, fluier. Taraful autentic românesc va transforma evenimentul dumneavoastră într-o petrecere tradițional românească, întreținând atmosfera cu muzică populară, romanțe, tangouri celebre, muzică lăutărească și de petrecere. Taraful autentic românesc este inclus în 6 pachete de muzică de nuntă oferite de Orchestra Amadeo.

Muzica Nunta Bucuresti si Constanta

Marci echipamente folosite:

Marci echipamente folosite Formatie Muzica Nunta
Amadeo Cvartet

Un site realizat de Creative-Eye