Orchestra Amadeo

Formatie muzica nunta Constanta


Verifica data ta acum pentru sezonul 2024-2025 in Constanta

0722 342 107

Noi dorim doar sa va oferim muzica perfecta pentru seara perfecta. V-am pregatit mai multe pachete din care puteti alege ce se potriveste dumoavastra:

  • Paschet Basic
  • Pachet Clasic (Orchestra Amadeo - taraf in formula completa si Amadeo Cvartet)
  • Pachet Ambient (Taraf formatie redusa)
  • Pachet formatie de cover-uri
  • Taraf Traditional Romanesc, Amadeo Cvartet si turpa de Dansuri traditionale
  • Amadeo Cvartet si DJ profesionist

Mai multe detalii gasiti aici: Pachete Formatie Nunta

Formatia de muzica de nunta Amadeo performand la un eveniment

În funcție de pachetul pe care îl alegeți, formatie de muzica de nunta se poate împărți, putând conține de la 5 până la 10 artiști plus un D.J. Totodată, este foarte important să ţinem cont de instrumentele muzicale care dau culoare genului de muzică de nuntă pe care doriți să-l abordăm. De aceea, trebuie ales cu atenție numărul și tipul instrumentelor care vor compune Orchestra de nuntă, Amadeo. Este important să știți că un număr mai mare de artiști prezenți la nunta dumneavoastră, în componența Orchestrei Amadeo, sporește frumusețea armoniei muzicale și a imaginii evenimentului.


Orchesta de Nunta formata numai din instrumentisti profesionisti

Orchestra Amadeo este compusa exclusiv din instrumentisti profesionisti si cu experienta. Cvartetul Amadeo aduce un plus de eleganta si rafinament evenimentului dumoavastra. Tinuta impecabila a instrumenitistilor nostri va asigura o atmosfera cordiala pentru momentul intampinarii oaspetilor.


Muzica Populara interpretata de Taraf Autentic Romanesc

Muzica populară românească de nuntă nu poate să lipsească din repertoriul unei orchestre de nuntă, fiind o adevărată comoară a culturii românești. Muzica populară românească de nuntă întregește atmosfera de sărbătoare și aduce voioșie. Multe persoane confundă muzica populară de nuntă inspirată de folclorul autentic românesc cu alte genuri muzicale controversate. Din această cauză, Orchestra Amadeo și-a propus să popularizeze în cadrul evenimentelor la care participă muzica populară de nuntă interpretată de un taraf autentic românesc. În componența acestui taraf autentic românesc intră următoarele instrumente: țambal, contrabas, tobă, acordeon, saxofon, clarinet, vioară, nai, cimpoi, fluier. Taraful autentic românesc va transforma evenimentul dumneavoastră într-o petrecere tradițional românească, întreținând atmosfera cu muzică populară, romanțe, tangouri celebre, muzică lăutărească și de petrecere. Taraful autentic românesc este inclus în 6 pachete de muzică de nuntă oferite de Orchestra Amadeo.

Mai mult detalii despre cum puteti intra in legatura cu noi gasiti in pagina de Contact.

Formatie muzica nunta Constanta

Marci echipamente folosite:

Marci echipamente folosite Formatie Muzica Nunta
Amadeo Cvartet

Un site realizat de Creative-Eye