Evenimente Corporate

Este absolut firesc să vă doriți o nuntă de vis. Fiind momentul în care viața dumneavoastră ia o întorsătură nouă, evenimentul trebuie planificat și organizat în cele mai mici detalii pentru a rămâne o amintire frumoasă. Muzica de nuntă reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte de care viitorii miri trebuie să se ocupe îndeaproape. Muzica de nuntă trebuie să fie în concordanță cu decorul și spațiul în care se desfășoară evenimentul. De aceea, este absolut necesar să stabiliți din timp repertoriul care va însufleți atmosfera din seara nunții. Nu uitați să luați în calcul, pe lângă preferințele dumneavoastră în materie de muzică de nuntă, și preferințele invitaților dumneavoastră în funcție de vârsta, clasa socială, apartenența etnică, etc.

Muzica de nuntă la un eveniment de acest gen trebuie să aibă în programul sau momente unice, care să fie in concordanță cu așteptările invitaților. Muzica de nuntă trebuie potrivită cu diferitele momente ale petrecerii (dansul mirilor, servirea preparatelor culinare, tăierea tortului, etc.)

Orchestra de nuntă Amadeo vine în întâmpinarea dumneavoastră cu 6 pachete de muzică de nuntă care acoperă diferite nevoi. În funcție de pachetul pe care îl alegeți, Orchestra de nuntă Amadeo se poate împărți, putând conține de la 5 până la 10 artiști plus un D.J. Totodată, este foarte important să ţinem cont de instrumentele muzicale care dau culoare genului de muzică de nuntă pe care doriți să-l abordăm. De aceea, trebuie ales cu atenție numărul și tipul instrumentelor care vor compune Orchestra de nuntă, Amadeo. Este important să știți că un număr mai mare de artiști prezenți la nunta dumneavoastră, în componența Orchestrei Amadeo, sporește frumusețea armoniei muzicale și a imaginii evenimentului.

Orchestra muzica Evenimente Corporate
Orchestra muzica Evenimente Corporate

Muzica Ambientala - Petreceri Corporate

· Muzică elevată, rafinată - Muzică clasică, Café-Concert (Cvartet de coarde; solo pian, harpă)
· Ambianță intimă, caldă - Blues, Evergreens (solo voce, saxofon, pian )
· Muzică de club - Jazz, Fusion-House, Jazz-House (solo saxofon, orga, pian; program DJ)
· Muzică veselă, de antren - Muzică irlandeză, Muzică medievală, Jazz (solo vioară, flaut, cello)
· Muzică de petrecere (invitați români) - Muzică populară românească (taraf)
· Muzică de petrecere (invitați străini) - Muzică în funcție de țara de proveniență a invitaților: americană, germană, franceză, italiană, rusă etc. (instrumente diferite)
· Ambianță protocolară - Muzică ambientală, în surdină (la alegere)

Muzica Dans - Petreceri Corporate

· Latino (Tango, Cha Cha, Rumba, Salsa) , semi-clasică (Vals)
· Blues, Evergreens, Ballads
· Muzică disco
· Muzică ușoară românească, Old Hits
· Muzică internațională (franceză, americană, germană, grecească)
· Muzică populară (taraf sau instr. Solist + instr. Acompaniament)
· Muzică irlandeză, muzică Medievală

Muzica Populara, Muzica Usoara, Muzica Clasica

Marci echipamente folosite:

Marci echipamente folosite Formatie Muzica Nunta
Amadeo Cvartet

Un site realizat de Creative-Eye